Het Noorden 2


We begonnen deze week met 2 dagen trainingen. De eerste dag Jolly Phonics, de tweede dag boek bevordering en een gesprek met de directeuren welke stappen er nu gezet gaan worden. Hoe gaan ze dit invoeren op de scholen en hoe houden de scholen onderling contact. Afgesproken is dat er een leerkracht als leescoordinator gekozen wordt en een leerkracht die verantwoordelijk is voor de boeken die ze van Biblionef krijgen. In de tweede week van april wordt er een terugkomdag georganiseerd, waar ik online bij kan zijn.

Na de training worden er steevast foto’s gemaakt. Een groepsfoto, een foto per school, foto’s met individuele leerkrachten of met een groepje.

Omdat we nu toch a hoog in het Noorden zaten, ver van Mukono, hebben we er een paar dagen Kidepo park aangeplakt. Een prachtig park, weidse uitzichten, wisselend landschap en natuurlijk dieren. Zelfs op de wc had je een prachtig uitzicht. Vandaag, zondag, zijn we weer terug gekomen. Hier alvast een paar foto’s, later meer.

Groeten uit Uganda van Claudia en Ineke

Meld je aan!

Meld je aan en krijg een melding als er een nieuw bericht wordt geplaatst. Hiermee gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.


2 reacties op “Het Noorden 2”

  1. Irma Paap avatar
    Irma Paap

    Goed bezig Ineke. En over Biblionet wil ik tzt meer van weten.
    Als je terug bent spreken we een keertje af hoor 👍🏾🇺🇬👍
    Groet Irma.

  2. Marjanna avatar
    Marjanna

    Wat een prachtige plek om te zijn en even weg van de drukte van de workshops! Die auto doet mij denken aan de keer dat we vast zaten in een greppel en dat er omstanders binnen no-time de auto uit de greppel tilden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *